Digitaal voorlichten met Inforium voor Huisartsen v.a. € 9,95 per maand!

Huisartsen kunnen patiënten nu op eenvoudige wijze digitaal voorlichten, met behoud van de privacy van patiënt en arts.
Al tijdens het consult stuurt de arts de informatie (bijvoorbeeld van thuisarts.nl), direct via Inforium naar het ‘Postvak In’ van de patiënt zodat die de informatie in zijn eigen vertrouwde omgeving in alle rust kan lezen en makkelijk kan delen met naasten.
Juist voor de huisarts, die patiënten met zeer uiteenlopende kwalen en ziektebeelden ziet, is Inforium een aanwinst!

Om met Inforium te kunnen werken heeft u geen ICT-er nodig, het is geen project. Inforium is een dienst die via internet wordt geleverd en u heeft dus alleen internet en een browser nodig. Door de eenvoud van Inforium kunnen u, en uw praktijkmedewerkers, na ontvangst van de link naar uw eigen persoonlijke 'baliescherm' binnen een paar minuten Inforium in de praktijk gaan gebruiken.

Reviews
Per 1 september 2015 is Inforium voor Huisartsen breed gelanceerd. De succesvolle ervaringen uit de eerdere pilot groep met 10 huisartsen zijn op deze pagina van onze site te lezen. Vanaf september 2015 kunnen alle huisartsen in Nederland gebruik maken van een gepersonaliseerde versie van Inforium met eigen logo en praktijkgegevens! We blijven Inforium voor Huisartsen continu verbeteren, hiervoor vragen wij geregeld feedback van onze gebruikers en krijgen wij advies uit onze Klankbordgroep Huisartsen.

Hoe werkt het?
Klik op deze video from Inforium BV on Vimeo , om een idee te krijgen van hoe eenvoudig Inforium voor Huisartsen werkt.

Meer informatie
Wilt u vrijblijvend meer informatie over Inforium voor Huisartsen? Dan kunt u mailen naar huisartsinfo@inforium.nl of uw naam en e-mailadres achterlaten op ons contactformulier.

Direct starten met Inforium Huisarts
Wilt u direct een licentie aanschaffen en zo spoedig mogelijk starten met Inforium? Voor € 9,95 per maand, per normpraktijk of deel daarvan (2168 patiënten) kunt u nu direct een jaarabonnement aanschaffen. Hiervoor hebben wij enkel uw eigen logo en praktijkgegevens nodig om uw set te personaliseren. U kunt binnen enkele dagen na aanschaf starten met het veilig digitaal informeren van uw patiënten!

Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Klankbordgroep huisartsen:
Lees hier de ervaringen uit de praktijk!