INFORIUM APOTHEEK

Digitaal voorlichten met Inforium Apotheek v.a. € 49,50 per maand!
Naast de lancering van Inforium voor Huisartsen in 2015 is het nu ook voor Apothekers mogelijk patiënten op eenvoudige wijze digitaal voor te lichten, met behoud van de privacy van patiënt en apotheker!
Bijvoorbeeld bij de eerste uitgifte stuurt uw medewerker de informatie (geneesmiddeleninformatie van apotheek.nl), direct via Inforium naar het ‘Postvak In’ van de patiënt zodat die de informatie in zijn eigen vertrouwde omgeving in alle rust kan lezen én makkelijk kan delen met naasten. In het bericht van de apotheek zijn het eigen logo en uw praktijkinformatie ingesloten, zodat de patiënt direct ziet van wie het bericht afkomstig is.

Om met Inforium te kunnen werken heeft u geen ICT-er nodig, het is geen project. Inforium is een dienst die via internet wordt geleverd en u heeft dus alleen internet en een browser nodig. Door de eenvoud van Inforium kunnen u, en uw praktijkmedewerkers, na ontvangst van de link naar uw eigen persoonlijke 'baliescherm' binnen een paar minuten Inforium in de praktijk gaan gebruiken.

Therapietrouw
Goede informatie is voor de patiënt cruciaal. Met Inforium voor Apotheken kunt u de kwaliteit van het verstrekken van patiëntenvoorlichting- en begeleiding verhogen. Tevens is na onderzoek gebleken dat de therapietrouw stijgt bij gebruik van Inforium. Wilt u meer informatie over dit onderzoek neem dan contact met ons op.

Reviews
De eerste pilots met Inforium voor Apothekers zijn in het najaar van 2015 gestart. Wij houden u op de hoogte van de resultaten, en zullen binnenkort ook de eerste apothekers opnemen in onze Klankbordgroep (momenteel al bestaande uit meerdere huisartsen die al langer werken met Inforium) om de ervaringen te delen en feedback te geven zodat wij Inforium continu kunnen blijven verbeteren.

Hoe werkt het?
Bekijk de korte instructievideo om een idee te krijgen van hoe eenvoudig Inforium voor Apotheken werkt.Meer informatie
Wilt u vrijblijvend meer informatie over Inforium voor Apotheken? Dan kunt u mailen naar info@inforium.nl of uw naam en e-mailadres achterlaten op ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct starten met Inforium Apotheek
Wilt u direct een licentie aanschaffen en zo spoedig mogelijk starten met Inforium? Voor € 49,50 per maand kunt u nu een jaarabonnement aanschaffen. Hiervoor hebben wij enkel uw eigen logo en praktijkgegevens nodig om uw set te personaliseren. U kunt binnen enkele dagen na aanschaf starten met het veilig digitaal informeren van uw patiënten! (Genoemde prijzen zijn excl. btw.)