Prachtig aanbod 'Artsen voor Artsen'

Wilt u als arts weten hoe u eConsult, eAfspraak en online informatie gebruikt in de patiëntenzorg? Wilt u uw patiënten in 2016 digitaal gaan informeren? Maar wel op een veilige manier mét betrouwbare medische informatie? Lees dan verder voor een prachtig gezamenlijk aanbod van Changing Healthcare en Inforium, beide ontwikkeld door artsen, voor artsen.

Changing Healthcare heeft in 2015 een eHealth basisabonnement voor de huisartspraktijk ontwikkeld. Dit jaarabonnement biedt u alle online modules waarmee u de eHealth vormen kunt integreren in uw praktijk, van online afspraken maken tot het gebruik van eConsult. Voor de modules is accreditatie aangevraagd voor 6 punten.
In de e-learning over online informatie komt ook Inforium aan bod voor het veilig brengen van digitale informatie naar de patiënt. Inforium heeft eerder in 2015 al een speciale huisartsenset gelanceerd onder de noemer Inforium Huisarts. Een gecombineerd abonnement op deze beide pakketten levert u als huisarts het voordeel op dat u de nieuwe kennis meteen in uw praktijk kunt toepassen!

Wanneer u zich nu inschrijft voor 2016 kunnen wij u gezamenlijk een mooi aanbod doen van 25% korting op een eHealth basis abonnement 2016 én een Inforium Huisarts abonnement voor heel 2016! Deze korting is alleen geldig bij de aanschaf van beide pakketten.
U betaalt dan voor dit totaalpakket slechts €325,- incl. btw (per huisarts) i.p.v. €433,46 incl. btw.*
Van ieder verkocht combinatiepakket doneren wij €10,- aan Artsen zonder Grenzen.

Klik hier om het combinatiepakket direct aan te schaffen of voor meer informatie.
Bekijk hier de video van Bart Timmers over Inforium.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met:

Voor het eHealth basisabonnement:
Saskia Timmer, Changing Healthcare
saskia@changinghealthcare.nl

Voor Inforium:
Bert Dalmolen, Inforium
b.dalmolen@inforium.nl


* Dit aanbod is geldig t/m 15 februari 2016